07. oktober 2018
Tijd vliegt, zo blijkt nog maar eens. Ondertussen zijn de pups bijna 4 weken oud en ze groeien als kool. De eerste bezoeken van de potentiële pupkopers beginnen door te gaan en de karakters van de pups beginnen stilaan vorm te krijgen. We kunnen nu met zekerheid zeggen dat deze pups stevige karakters zullen hebben.
06. september 2018
Binnenkort - érg binnenkort - is het weer zover. Dan zal onze Dia voor het eerst zelf puppies krijgen. Wat wordt er naar dit nestje uit gekeken! We zijn laaiend enthousiast over Dia zelf natuurlijk, maar ik denk dat we met enige zekerheid kunnen stellen dat Ben - Ben Aleksinská Dolina - de vader van dit nest, ons echt betoverd heeft. Ben is alles waar wij naar zochten in de reu voor Dia. Wij verwachten nu elk moment onze R-pups, dus wij hopen jullie snel te kunnen updaten!
18. oktober 2017
Het is ongelofelijk te bevatten dat, als fokker van een nestje pups, je deze kleine wondertjes "amper" 8 weken van hun leven 24/7 meemaakt. Dit gaat zo ongelofelijk snel, zo hard, dat je ze bij wijze van spreken "ziet" groeien. De voorbije 7 weken waren een genot. Elke minuut opnieuw maakten mijn kindjes me aan het lachen. Ze zijn intussen allemaal uitgegroeid tot kleine dikke beertjes, die stilaan klaar zijn om uit te vliegen naar hun nieuwe huisjes. Zij zullen allemaal een warme mand krijgen...
29. augustus 2017
De geboortedatum van ons Q-nest ligt vast! Dit prachtige ensemble is geboren op 28/08/2017 en ze zijn allemaal kerngezond. Ozzy & Duci hebben ons een prachtige tienling gegeven. 7 teefjes en hun drie broers. Ze doen het allemaal goed. Duci is gelukkig, de kindjes drinken goed, en wij zijn moe maar voldaan. Hieronder de eerste portretfoto's van het kleine spul!
20. augustus 2017
Inmiddels is Duci 52 dagen drachtig. We gaan de laatste dagen van de dracht in. Alles gaat goed. De werpkist komt binnenkort in huis te staan, zodat zij hier al aan kan wennen. De andere meisjes vinden het allemaal erg spannend wat er te gebeuren staat. Voor hen (behalve Scala) is het immers de eerste keer dat (stief)mama Duci pups krijgt. Wij zijn ook erg benieuwd hoe Agnes en Dia op de pups zullen gaan reageren. Wij verwachten echter geen problemen. Op maandag 28/08/2017 nemen we de RX-foto....
04. juli 2017
Aanstaande vader en moeder van ons Q-nest: Utopy-Yule De Nieuwe Koop "Ozzy" & Gércei-Vadász Duci "Duci"